Nyt ledsagekort

Den 1. september 2012 introducerer Danske Handicaporganisationer (DH) i samarbejde med Social- og Integrationsministeriet nyt ledsagekort. Det nye ledsagekort erstatter DSB’s ledsagekort og Børneledsagekortet.

DH og Socialministeriet er blevet enige om, at det er tid til at få et nyere og mere tidssvarende ledsagekort. Tidligere kunne kortet kun bruges i forbindelse med længere togrejser, men i dag kan det bruges på alle ture med bus og tog. Det kan også bruges til en lang række teatre, museer, koncerter, sportsbegivenheder, biografer, zoologiske haver og forlystelsesparker. En af grundene til, at udskiftningen kommer nu, er, at det har skabt forvirring, at man skal bruge et DSB ledsagekort til eksempelvis at få en ledsager gratis med ind på et museum.

Læs mere her.Source : Nyt ledsagekort

About Jesper Mathiesen

Webmaster, fhv. medlem af bestyrelsen.

One thought on “Nyt ledsagekort

 1. Nu kan man jo DESVÆRRE IKKE se bagsiden, men jeg undrer mig lidt over at jeg ikke kan se,
  at man har sat symbolet ” EU stjerner med DK indeni”
  Som kendt fra Nr. pl. og en lang række ting.

  Det er jo ikke alle der har lige meget styr på hvilke lande er er med i EU, og stadig MANGE der heller ikke kan engelsk.
  Og desværre er det sådan at jo mere “officielt” det ser ud, jo mere gavn kan man have af det !

  Men Jeg håber at det er på bagsiden……

  Jeg har rejst i rigtig mange lande, og ved derfor at det er vigtigt, men samtidig GLAD for at man endelig har lavet et nyt kort !!!

Comments are closed.