Brugerklubben er nu på FaceBook!

Hej alle!

Så har Brugerklubben fået sig en Facebook-gruppe. Du kan finde gruppen og anmode* om medlemsskab af gruppen, ved at søge på “Brugerklubben i Århus” i søgefeltet på din FaceBook-side. Du kan også klikke her!

Det er meningen at vi her kan drøfte, sparre, mv. med hinanden omkring relevante BPA-emner. Der vil deslige blive orienteret her, når der sker noget spændende på vores hjemmeside www.brugerklubben.dk. Gruppen skal ses som et supplement og bladet Brugeren vil fortsat blive udgivet som vanligt.

Vi håber at I alle vil være med til at gøre siden spændende.

God fornøjelse

Vh Jesper Mathiesen, formand

 

* Gruppen er pt. kun åben for medlemmer af brugerklubben – derfor har vi valgt at medlemmer skal “anmode” om at få adgang til gruppen

About Jesper Mathiesen

Webmaster, fhv. medlem af bestyrelsen.