Netværksmøde om rekruttering og ny Jobtavle

Har du BPA og bor i Østjylland?

… så er LOBPAs og Brugerklubbens netværk i Aarhus måske noget for dig.

 

Tirsdag d. 26. marts fra 15 – 18

Handi-K@
Engtoften 7A
8260 Viby

LOBPA får snart en ny Jobtavle. Jobtavlen er din unikke mulighed for at søge din næste handicaphjælper til dit team. Du kan slå job op på vores målrettede jobside eller søge blandt de mange CV-kandidater i vores store database.

Det er temaet for dette netværksmøde, hvor vi gerne vil give dig en introduktion til vores nye system samt høre dine forslag til at gøre systemet endnu bedre. Du vil også have mulighed for at lege med systemet selv. Tag gerne din computer med.

Vi byder på kaffe, kage og godt samvær.

Læs mere og tilmeld dig her.

Tilmeldingsfrist: Fredag d. 22. marts 2018 kl. 12.00 her eller via mail til jm@lobpa.dk. Du kan også kontakte netværkskoordinator John Busk Sørensen på tlf. 4018 1456, hvis du har spørgsmål til arrangementet.

About Jesper Mathiesen

Webmaster, fhv. medlem af bestyrelsen.