LOBPA inviterer Brugerklubben i Århus på Moesgaard Museum

 

På Moesgaard Museum bliver fortiden bragt til live i Aarhus. Museet, der er en attraktion i international klasse, byder på opdagelser om fortidens menneske gennem old- og vikingetiden, ad Evolutionstrappen og gennem flere afvekslende udstillinger. Museet har to stjerner i Michelins turistattraktionsguide.
 
 

Tirsdag d. 10. oktober kl. 12.00 – 16.00. 

Unik rundvisning med guide
LOBPA har arrangeret en unik omvisning, hvor en guide fra museet både gør os klogere på den banebrydende arkitektur og på udstillingerne med spændende historier om bronzealderens mennesker, jernalderens sumpe og de dødes liv. 

Inden rundturen byder LOBPA på frokostbuffet i museets cafe.

Læs mere på www.lobpa.dk.

Brugeklubbens medlemmer deltager til samme pris som medlemmer af LOBPA.

About Jesper Mathiesen

Webmaster, fhv. medlem af bestyrelsen.